Безопасност

Безопасността е на първо място!

DropPrize.com прави всичко възможно да направи достъпа Ви до играта максимално защитен и безопасен, като за целта използва най-модерните и сигурни технологии в сферата на информационните технологии.

Ние Ви гарантираме, че цялата дейност, която осъществявате в играта няма да бъде проследена, а Вашите потребителските и лични данни няма да бъдат откраднати и/или разкрити пред трети лица.

Благодарение на инструмента на Sucuri.net за сканиране на уеб сайтове, може да сканирате DropPrize.com за съдържание на вируси, злонамерени софтуери, СПАМ, проблеми със защитната стена, сървърни грешки, както и други нарушения.

Резултатите, които ще получите са доказателство за добре свършената работа от страна на нашия екип.

Ново сканиране

Инструментът на Sucuri.net ще направи пълно сканиране на DropPrize.com, като е възможно това да отнеме известно време.

В случай, че нямате доверие на инструмента, който сме Ви предложили за сканиране, може да използвате и Вашата антивирусна за да сканиране уеб сайта.

Стартиране

Нашите сървъри

DropPrize.com разполага с два сървъра, благодарение на които функционира. На практика всяко едно посещение на уеб сайта от Ваша страна, означава заявка към сървърите ни, които изпращат поисканата информация от своите местоположения.

  1. Сървър "Dolly" - Намира се в САЩ, щата Аризона, град Феникс.
  2. Сървър "Marek" - Намира се в САЩ, щата Вирджиния, град Лаудън, селище Ашбърн.

Когато използвате DropPrize.com от територията на Република България, понякога е възможно да има забавяне в получаването на отговорите на изпратените заявки, предвид немалкото разстояние между България и САЩ. Именно затова, по-голямата част от информацията, която сте получили веднъж от сървърите ни, се кешира във Вашия уеб браузър.

Може да видите снимки от дейта центъра с който работим, като по този начин придобиете известна представа за това как изглеждат сървърите ни.

Вижте снимки