Рекламна политика

Раздел 1. Показване на реклами

  1. 1. Уеб сайтът DropPrize.com (изговаря се: ДропПрайз.ком), който е собственост на "НАГРАДИ 1" ЕООД (ЕИК: 204183686) със седалище: град София, р-н Красна поляна, кв. Западен парк, ул. Суходолска 2 има право да показва всякакъв вид реклами по всякакъв начин, на своите потребители. Понякога е възможно показваните реклами да не бъдат напълно подходящи, за което DropPrize.com не носи отговорност.
  2. 2. Всеки един потребител в DropPrize.com се задължава да приема показването на реклами в играта, както и да не използва добавки, разширения и програми, благодарение на които да блокирате показването им. DropPrize.com не задължава потребителите да изтриват или изключват услуги за блокиране на реклами. Потребителите, които имат инсталирани услуги с подобна цел, могат просто да добавят домейна www.dropprize.com като изключение.

Раздел 2. Цели на показването на реклами

  1. 1. Уеб сайтът DropPrize.com се нуждае от приходи за да съществува като игра. Единствените приходи, които играта получава са именно от реклами. Ако всички потребители решат да блокират показването на реклами в DropPrize.com - играта няма да получава приходи, благодарение на които да раздава награди и да радва своите потребители.

Раздел 3. Съгласие

  1. 1. Чрез използването на DropPrize.com, потребителя изрично се съгласява с нашата Рекламна политика, описана в тази страница: https://dropprize.com/ad_politics.
  2. 2. В случай на несъгласие, потребителя може по всяко време да преустанови използването на DropPrize.com като игра.